VILMAR BEACH е  ваканционен комплекс , който се намира на първа линия в  гр. Поморие. Градът е предпочитано място за почивка, заради неговата очарователна и отпускаща атмосфера.

Благодарение на свойствата на морския пясък, богат на желязо (магнетит) и уникалната лечебна кал от Поморийското езеро, град Поморие разполага с:

  • лиманна лечебна кал от дъното на Поморийското езеро, богата на сероводород, магнезий, хлориди, калций, калий, натрий, железни съединения, хормони и др. Има доказано антисептично и болкоуспокояващо действие и стимулира метаболитните процеси в организма;
  • рапа (езерна вода) – това е водата в Поморийското езеро, покриваща лечебната кал с химичен състав близък до течната фаза на калта и морската вода. Използва се като рапни или кални вани с много добър лечебен ефект.
  • луга – краен продукт от солодобива в Поморийските солници с многократно по-голяма концентрация на всички елементи на морската и езерната вода. Има противовъзпалително действие.
  • солена минерална вода, уникална за страната – открита е чрез сондаж през 2007 г. Извира от 70 m под земята. Водата е в пъти по-солена от морската. Не е годна за пиене, но се използва за СПА-процедури.

Местността е добре известна с богатата си културна история от времето на древните траки и гърци. Известна е също и с висококачественото си вино и подходящия за това климат. Някои от най-известните санаториуми за лечение с кал и солена вода се намират тук.

VILMAR BEACH  се намира само на 10 мин от Летище Бургас, на 20 мин. от вторият най-голям черноморски град – Бургас и на 20 мин. от най-популярният Български черноморски курорт – Слънчев бряг и древният град Несебър.

Комплексът се състои от две секции и предлага 78 апартамента – студия, апартаменти с 1 и 2 спални и мезонети. Всички апартаменти имат южно изложение, гледка към морето и се предлагат напълно завършени. Комплексът разполага с плувен басейн за деца и възрастни, детски кът, лоби бар,5 бр. асансьори, барбекю,  паркинг.

Сградата е с акт 16 от 2011г.

Апартамент №
Тип
Изложение
Площ
Цена в евро
А09-етаж 2
с две спални
море-юг
118.17 кв.м
100 300 €
x Close

Facebook